Halloween Horror Movie Nights

Udruga PAUK Orahovica i ove godine poziva sve ljubitelje horor filma na filmske projekcije koje će se održati 1.,2. i 3.11.2019. g. u prostoru bivše kino dvorane (sada nova renovirana multifunkcionalna sala) gdje ćemo imati priliku na novom platnu i projektoru uživati u filmovima.

Cilj nam je svake godine barem na nekoliko dana vratiti kino svim našim sugrađanima i stanovnicima okolnih mjesta, a to tradicionalno radimo nekoliko večeri prije noći vještica.

Cijena ulaznice: 10,00 kuna

Osim filmskih projekcija tradicionalno dan prije prve projekcije organiziramo BUNDEVIJADU odnosno rezbarenje BUNDEVA s kojima ukrašavamo dvoranu za horor projekcije. Bundevijada je otvorena za sve članove udruge i biti će nam drago da nam se pridružite. BUNDEVIJADA će se održati u četvrtak (31.10.) u Kino dvorani s početkom od 17.00 sati. Molimo sve zainteresirane da ponesu sa sobom bundeve, noževe, nožiće za linorez ili neka druga pomagala za lakše rezbarenje.

Filmske projekcije koje ćemo gledati ove godine i vrijeme prikazivanja:

PETAK (20:00 sati) : Pet Sematary / Groblje kućnih ljubimaca (2019.)

Režija:
Kevin Kölsch, Dennis Widmyer
Scenarij:
Jeff Buhler (prema istoimenom romanu Stephena Kinga)
Glumačka postava:
Jason Clarke (Louis Creed), John Lithgow (Jud Crandall), Jeté Laurence (Ellie Creed), Obssa Ahmed (Victor Pascow)
Sinopsis:
Ugledni bostonski liječnik, Louis Creed (Jason Clarke), seli se s obitelji u maleno mjesto Ludlow, u saveznoj državi Maine. Nakon što njihovog mačka, Churcha, pregazi kamion, njihov jedini susjed, usamljeni, ali dobroćudni starac po imenu Jud Crandall (John Lithgow), otkrije dr. Creedu tajnu kako može izbjeći smrt. Iako je bio upozoren o posljedicama, dr. Creed odluči izigrati smrt, ne znajući da će taj čin započeti niz događaja koji će kulminirati tragedijom.
Zemlja: SAD
Trajanje: 1h 40min

SUBOTA: (20:00 sati): Halloween / Noć Vještica (2018)

Redatelj:
David Gordon Green
Scenarist:
John Carpenter, Jeff Fradley
Glumci:
Judy Greer, Jamie Lee Curtis, Virginia Gardner
Radnje ukratko:
Laurie Strode dolazi do njezina konačnog suočavanja s Michaelom Myersom, maskiranom osobom koja ju je proganjala otkad je jedva izbjegla njegovu ubojitu pohod na Noć vještica prije četiri desetljeća.
Trajanje:

NEDJELJA: (20:00 sati): In The Tall Grass / U visokoj travi (2019.)

Redatelj:
Vincenzo Natali
Scenarist:
Joe Hill, Stephen King
Glumci:
Patrick Wilson, Harrison Gilbertson, Rachel Wilson
Radnje ukratko:
Nakon što su čuli dječakov vapaj za pomoć, brat i sestra odlaze u golemo polje visoke trave u Kansasu, ali uskoro otkrivaju da možda nema izlaza … i da u njemu vreba nešto zlo.

NAPOMENA: Piće i grickalice je dozvoljeno unositi sa sobom, ali vas molimo da prilikom izlaska smeće iznesete do ulaza gdje će biti postavljena kanta za smeće, hvala! Na ulazu u kino bit će postavljen štand na kojem ćete moći kupiti kokice, chips kao i osvježenje uz film, a sav prihod namjenjen je Udruzi PAUK za daljni rad.

Događaj je pod pokroviteljstvom Turističke Zajednice Grada Orahovice

*ULAZ STROGO ZABRANJEN OSOBAMA MLAĐIM OD 14 GODINA BEZ PRATNJE RODITELJA*