Halloween Horror Movie Nights

Udruga PAUK Orahovica i ove godine poziva sve ljubitelje horor filma na filmske projekcije koje će se održati 27.,28. i 29.10.2018. g. u prostoru bivše kino dvorane (sada nova renovirana multifunkcionalna sala) gdje ćemo imati priliku na novom platnu i projektoru uživati u filmovima.

Cilj nam je svake godine barem na nekoliko dana vratiti kino svim našim sugrađanima i stanovnicima okolnih mjesta, a to tradicionalno radimo nekoliko večeri prije noći vještica.

Cijena ulaznice: 5 kuna

Osim filmskih projekcija tradicionalno dan prije prve projekcije organiziramo BUNDEVIJADU odnosno rezbarenje BUNDEVA s kojima ukrašavamo dvoranu za horor projekcije. Bundevijada je otvorena za sve članove udruge i biti će nam drago da nam se pridružite. BUNDEVIJADA će se održati u petak (26.10.) u Kino dvorani s početkom od 17.00 sati. Molimo sve zainteresirane da ponesu sa sobom noževe, nožiće za linorez ili neka druga pomagala za lakše rezbarenje.

Filmske projekcije koje ćemo gledati ove godine i vrijeme prikazivanja:

SUBOTA (20:00 sati) : It / Ono (2017.)

Redatelj: Andrés Muschietti
Scenaristi: Stephen King (novel), Gary Dauberman
Uloge: Bill Skarsgård, Finn Wolfhard, Javier Botet
Radnja: Jedan od najboljih horora devedesetih u velikome stilu vraća se na filmska platna. Priča nije dirana i dalje se vrti oko jezivoga klauna koji napada djecu i hrani se njihovim strahom, dok nitko o tome ne želi pričati.
Zemlja: SAD
Trajanje: 2h 15min

NEDJELJA: (20:00 sati): The Nun / Časna (2018.)

REDATELJ: Corin Hardy
SCENARIST: Corin Hardy
ULOGE: Taissa Farmiga, Bonnie Aarons, Demián Bichir
SADRŽAJ FILMA: Kada si časna u Rumunjskoj oduzme život, Vatikan će poslati svećenika i časnu da istraže njezinu smrt. Zajedno otkrivaju ne baš svetu tajnu. Riskirajući ne samo svoje živote, već i vjeru i svoje duše, suočavaju se sa zlonamjernom silom u obliku iste demonske časne koja je terorizirala publiku u filmu Prizivanja 2

PONEDJELJAK: (20:00 sati): JIGSAW / SLAGALICA STRAVE 8 (2017.)

REDATELJ: Michael Spierig, Peter Spierig
SCENARIST: Pete Goldfinger, Josh Stolberg
TRAJANJE FILMA: 1h 31min
ULOGE: Laura Vandervoort, Tobin Bell, Callum Keith Rennie
SADRŽAJ FILMA: Nakon uspješnih sedam nastavaka, Slagalica se vraća svojoj staroj slavi. Nove metode ubijanja i manipulativne zamke samo su dio njegove ostavštine, a istražitelje zbunjuje činjenica s obzirom da je Slagalica odavno mrtav. Tko stoji iza novih zamki i jel moguće da se Slagalica vratio iz mrtvih?

NAPOMENA: Piće i grickalice je dozvoljeno unositi sa sobom, ali vas molimo da prilikom izlaska smeće iznesete do ulaza gdje će biti postavljena kanta za smeće, hvala! Na ulazu u kino bit će postavljen štand na kojem ćete moći kupiti kokice, chips kao i osvježenje uz film, a sav prihod namjenjen je Udruzi PAUK za daljni rad.

Događaj je pod pokroviteljstvom Grad Orahovica

*ULAZ STROGO ZABRANJEN OSOBAMA MLAĐIM OD 14 GODINA BEZ PRATNJE RODITELJA*