ArsOr 2018. – Sajam rukotvorina i Revija nakita Orahovica / 26.05.2018.

ArsOr – sajam rukotvorina i revija nakita, Orahovica je tradicionalni događaj koji već osmu godinu organizira Udruga PAUK Orahovica , a ove godine uvršten je u program najveće gradske manifestacije „50. Orahovačko proljeće“.
ArsOr 2018. će se održati 26.05.2018., a mjesto sajma kao i lanjske godine biti će prostor natkrivene terase Caffe Bara “Blues” dok će se Revija nakita održati u obližnjoj Multifunkcionalnoj dvorani (bivša kino dvorana) isto kao i lanjske godine.
Nešto što je prije sedam godina bilo u svojim začecima sada je preraslo u tradicionalan i nezaobilazan događaj čija je kvaliteta naširoko prepoznata. Sajmovi ovakvoga tipa su u našoj regiji prava rijetkost stoga se „ArsOr“ osim kvalitetom ističe i jedinstvenošću. Sjajan odaziv stanovnika grada Orahovice i ljudi iz šire okolice je dokaz da je Udruga PAUK Orahovica odličnom organizacijom sajma postigla da nešto neobično i drukčije približi i dočara ljudima.
Sajam pruža mogućnost dizajnericama i dizajnerima da predstave plodove svoje kreativnosti.
Na sajmu mogu sudjelovati kao i prijašnjih godina svi oni koji se bave izradom rukotvorina (nije nužno nakit), ali na reviju se mogu prijaviti samo dizajneri nakita stoga je prilikom prijave važno navesti da li želite sudjelovati samo na sajmu ili i reviji.

PRIJAVE:

Prijave za sudjelovanje (izlaganje) na sajmu rukotvorina i reviji nakita ArsOr 2018. započinju s 14.05. i traju sve do četvrtka 24.05. u ponoć.

Kotizacija po štandu iznosi 50,00 kuna, plaćate na samom događaju.

– prijave (ispunjena prijavnica) slati na udrugapauk@gmail.com

U prijavi navesti slijedeće podatke:
– ime i prezime
– OIB
– adresa
– naziv djelatnosti
– želite li sudjelovati u reviji nakita (revija je isključivo za dizajnere nakita)

Prijavnica za izlagače – ArsOr 2018.

Informacije vezane za ArsOr:

Ivančica Grgić, voditeljica projekta
Mob. 097 6255 400 ili
Mirko Kufner, predsjednik udruge P.A.U.K.
Mob: 098 567 361

FACEBOOK EVENT