Rođendan udruge P.A.U.K. 2017.

Udruga P.A.U.K. proslavila je 8. godinu postojanja tako što smo na ranču Koral u Orahovci priredili tradicionalni glazbeno-zabavni događaj „Paučinu“. Nastupali su hard rock i punk bendovi Merrow Stoner Groove bend iz Osijeka, One Step Away, melo punk rock bend iz Zagreba te Mortal Kombat Bend, metalizirani punk bend iz Beograda. Uz takvu vrstu glazbe moglo se poslušati odlične elektronske zvukove na Rave ann-kombi stageu gdje su nastupali DJ EWAN, DJ Distinctive i DJ EMBEE.

Kao i svake godine ovaj događaj posjetio je velik broj mladih što je pokazalo da udruga P.A.U.K. organizaciju ovog događaja svaki godine digne na jedan malo viši nivo.

Zahvale svima koji su došli, sjajnim bendovima i DJ-ima, Mirku Domaćinoviću-Džombi, vlasniku ranča Koral, svim članovima koji su se naradili kako bi ovaj događaj ispunio svačija očekivanja. Također zahvale potpori Gradske uprave i Turističke zajednice s gradonačelnicom Anom Marijom Petin na čelu koji su nam pokrovitelji, a i logistički su nam puno pomogli.

Fotografije pogledajte u galeriji:

2017. P.A.U.K. Birthday